perjantai 18. maaliskuuta 2016

Las Fallas in Valencia

Oli töistä 3 päivää vapaata, joten päätin lähteä Valenciaan. Olin aikasemmin jo aatellut mennä sinne joku päivä ja nyt kun oli vapaata, niin käytin tilaisuuden hyväks. Lähin tiistaina aamulla about 09 jälkeen. Käytin menomatkalla blabla caria, mikä on carshare eli käytännössä olin sopinu kyydin etukäteen blablacar.com nettisivulla ja menin sovitulle paikalle. Kyydissä tuli ranskalainen nainen ja driver oli espanjalainen. Matka oli oikein mukava, vaikka kaikki olikin tuntemattomia. Käytiin mielenkiintoisia keskusteluja ja matka meni nopeesti. 

Valenciaan saavuttuani etin hostellin (koska mulla ei ollut varausta mihinkään) ja löysinkin sen pienen kaartelun ja kiertelyn jälkeen. Hostelli oli Valencia centric ja keskeisellä paikalla ihan keskustassa. Hostelli oli ihan ok, mutta atmosphere muiden travellereiden keskuudessa puuttui :( Kaikki oli omissa oloissa, joka oli harmi sinäänsä. Thats why meijän hostelli on ofc paras, täällä tutustuu helposti uusiin ihmisiin ;) Hostellissa kuitenkin ekana päivänä tutustuin toiseen suomalaiseen tyttöön (sattumalta :D) ja kierreltiin kaupunkia. Kaupungissa on käynnissä nyt festivaali Las Fallas, ja tiet oli täynnä "patsaita", jotka edusti eri poliittisia "kannanottoja" sarjakuvamaisten hahmojen avulla. Vaikee selittää kuvat on ehkä parempi tapa kuvata asiaa:











Lisätietoa Fallas festivaalista ja sen historiasta (englanniksi) 


Tokana päivänä lähettiin walking tourille, ja tutustuttiin lisää kaupunkiin. Aurinko paisto ja oli tosi lämmin about 20 astetta lämmintä. Arkkitehtuuri kaupungissa on tosi kaunista ja suosittelen ehdottomasti menemistä kävelykierrokselle. 





Myöhemmin syötiin Valencian paellaa ja juotiin Valencian aquaa (Mikä siis ei ole normaalia vettä, vaan heidän oma coctail, älkää erehtykö tilaamaan, jos haluatte vettä :D) Illalla mentiin kattomaan lisää ilotuliksia hostellin porukan kanssa. Ilta oli tosi kiva ja sain paljon uusia kavereita :) Matkustin yksin, mutta missään vaiheessa en oikeestaan ollut yksin :) Reissu oli onnistunut ja Valenciasta paljon hyviä muistoja. Pitää ehottomasti mennä uudestaan kesällä! :)

More pictures
City center at night

New friends had amazing time with them <3

Decoration 

Ilotulitukset illalla



Yritin laittaa video matskuu, mut ei tää suostunu lataa :( I´m sorry guys...

Till next time, puspus <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti