torstai 28. huhtikuuta 2016

Family time

Jep viimein mutsi ja Laura tuli Suomesta tänne mun vieraaksi :) olin super happy, ja yllätin ne lentokentällä, kun menin vastaan. Mutsi ei osannu yhtään arvata, ja oli ihanaa nähdä 4 kk:n jälkeen taas :) <3 Mutsi oli vuokrannu meille kämpän plaza Espanyan vierestä. Ette tiiäkkää miten luksukselta tuntu oma suihku ja kylppäri ja kunnon sänky, eikä hostellin kova patja :´) tämmösiiki asioita oppii arvostaa tääl, ku nukkuu 8 ihmisen kaa samassa dormissa... Suomeen kun meen, nukun koko ekan viikon mun isossa sängyssä... Joo mutta asiaan :D

Tosiaan käytiin äitin ja Lauran kaa Montserratilla, joka on vähän kauempana Barcelonasta, noin tunnin junamatka. Lähtiessä sinne ei satanu, mutta ofc, kun sinne päästiin, nii vettä alko sataa. Kovan sateen takii ei päästy kiipee niin korkeelle, kun oltais haluttu, mutta hyvä reissu oli kuitenkin ja maisema oli upee :) 












Muuten viikko meni shoppailessa ja kävellessä kaikki noi perus turistimestat läpi :D huh... Oli kyl hauskaa taas rupattaa Suomee ja saada ruisleipää, hapankorppuja ja suklaapatukoita. Kuvia:

Mutsi onks pakko ottaa tämmönen turre kuva hahah :D

Park Ciutadella





Mi mama <3

 Jep viikko meni liian nopee, mut oli rentouttavaa olla lomalla, ja hyväl mielel tulin hostelliin takas. Oliki jo ikävä näit ihania tyttöjä <3 Meijä huoneessa on nyt pelkkii tyttöi :D haha sitä hiuslakkojen ja purkkien määrää vessassa :D hahah..

Well well surettaa jo valmiiks, ku sunnuntaina loppuu virallisesti mun internship tääl :(( Suomeen ei oo paluulentoa (onneks), meinaan jäädä kiertelee Espanjaa ja sit kattoo mihin päin Euroopaa haluun lähtee jatkaa (eli siis sinne minne kaverit ottaa sohvalle nukkumaan :D) Tarkotus ois vähän niinku interreilaa (ja katotaa mihin rahat riittää) :D Sorry mom Suomeen tuun vast sitku siel on kesä...

Vaikka internship onki kohta ohi, niin tekis mieli jatkaa tätä blogin kirjotteluu :) tää on ollu ihan hauskaa ajan vietettä :D Toivon etten iha turhaa tätä kirjottele, hopefully joku tätä lukeeki haha :D Mut siis joo seriously koitan jatkaa tätä, vähän niinku matkablogina, sitku lähen täältä Barcasta.

Anyway I think I´ll be back in Barcelona, so its not a goodbye yet ;) Haha... 

Saludos Julia 




1 kommentti: