tiistai 26. tammikuuta 2016

Tibidabu

Tapahtumia viime viikolta. Yks aamu herättiin aikasin ja mentiin jenkkien kanssa kattomaan auringon nousua rannalle. Oltiin aikasin liikkeessä, jotta ehitään näkee se alusta loppuun. Maisema oli kaunis.

Early morning in the beach
Beautiful sunrise
Käytiin viime viikolla Tibudabulla, joka on mountain, josta näkee koko Barcelonan. Ylhäällä on kirkko, jonka päällä on Jeesus patsas.Paikanpäälle mentiin metrolla ja loppumatka ylös mentiin taksilla, koska bussi ylös ei kulkenutkaan arkipïvinä. Noh nyt tiedetään...



Aaron
Sunset
View from Tibidabu

Tänään olin rannalla, kun oli niin lämmin ilma. Jes kesään päin ollaan menossa! Muuten tänne kuuluu ihan hyvää. Välillä hostelli elämä ottaa päähän, mutta sillon muistuttelin itteäni tästä hyvästä tilaisuudesta asua ilmasessa majotuksessa. Espanjan puhuminen sujuu jo hyvin kaupassa ja ravintoilaissa ja taksissa. Normaalien asioiden hoitaminen on helppoa, mutta yks päivä kun piti hammaslekuria varata, niin vähän vei kissa kielen, kun toisessa päässä ei puhuttu yhtään englantia. Onneks sain espanjankielesen ystävän puhumaan mun puolesta ja ajan varaus onnistui. Muuten elämä rullailee ja hauskaa on ollut ja paljon uusia kavereita oon saanut! 

Palaillaan! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti