torstai 11. helmikuuta 2016

Carnaval in Sitges

Paljon on ollu töitä viimesen kahen viikon aikana... Normaalisti mun päivät täällä menee töiden parissa, salilla, shoppailles, hengaillessa huoneessa tai guestien kaa hostellilla.

Ajattelin tulla tänne nyt kirjottamaan karnevaalista, joka oli viime viikonlopun- ja alku viikon aikana Sitgesissä. Karnevaalia vietettiin myös täällä Barcelonassa, mutta ei niin näyttävästi kuin Sitgesissä. Lähdettiin poikien kanssa ennen seittemää hostellilta Santsin asemalle, josta jatkettiin matkaa junalla. Junamatka oli noin 40 minuuttia. Asemalla tavattiin suomalainen ja kaksi saksalaista, jotka liitty meihin. Junamatka oli hauska ja melkein koko juna tyhjeni, kun saavuttiin Sitgesiin. Paraati oli jo käynnissä, kun päästiin rannalle. Porukkaa oli paljon ja paraati oli tosi fancy ja se kesti monta tuntia. Takas Barcelonaan saavuttiin vasta siinä kolmen jälkeen yöllä. Carnaval was so good experience!! Suosittelen lämpimästi kaikille! This is the only picture material I have (for some reason I always forget to take pictures haha :DD...)

Hippie theme haha :D me and Jenny 

Alex, Eric and Kosti

Carneval tiger
Enempää kuvamatskuu mulla ei oo ja nääki kuvat on snäpistä. Haha mut hauskaa oli ja hyviä muistoja tältäki reissuslta! :) Ei mulla muuta kuulemiin!

Un beso! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti